Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد آقایی روز سه شنبه در گفت ‌و گو با خبرنگاران افزود: ماده اولیه خط تولید پلت سوختی، ضایعات کوره‌های زغال سنتی (خاکه) است که با قیمتی خیلی ناچیز و بدون محدودیت تامین ماده اولیه، در دسترس است.

وی اظهار داشت: با افزودن فرمول مختص این شرکت،  محصول نهایی پلت سوختی تولید می­‌شود که در کشور همسایه ترکیه نیز به عنوان ماده سوختی مورد استفاده وسیع قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فناوری‌های دانشگاه شهید مدنی آذربایجان گفت: هم‌چنین از این دستگاه می‌توان برای تولید زغال صنعتی استفاده کرد.

آقایی با بیان اینکه طراحی و تولید دستگاه فوق با بهره گیری از فناوری آلمانی، استهلاک بسیار ناچیز و آلودگی محیط زیست ندارد، ادامه داد: راندمان تولید محصول در دستگاه فوق ۹۰ درصد است و معمولا از یک هزار کیلوگرم به طور معمول ۹۰۰ کیلوگرم زغال‌ صنعتی برداشت می‌شود و ضایعات ایجاد شده، مجددا وارد چرخه تولید می‌شود که در مقایسه با دستگاه‌های مشابه خارجی از راندمان بسیار بالایی برخوردار است.

وی یادآوری کرد: انرژی تولید شده حاصل از سوختن محصول تولیدی فوق در مقایسه با محصولات مشابه از راندمان انرژی بسیار بالا و بی نظیری برخوردار است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد فناوری‌های دانشگاه شهید مدنی آذربایجان توان تولید بالای این دستگاه را از مزیت های این خط تولید نسبت به خط تولیدهای دیگر اعلام کرد و گفت: خط تولیدهای متفرقه در نهایت روزانه توان تولید ۱۵۰ کیلو زغال صنعتی با بکار گرفتن پنج نفر نیروی کار در هر شیفت کاری را دارد در حالی که در دستگاه طراحی شده توسط این شرکت توان تولید ۳۰۰ کیلو در هر ساعت کاری یعنی حدود سه تن با بکارگیری دو نفر نیروی کار در هر شیفت کاری است.

آقایی افزود: علت این اختلاف، بکارگیری روش‌های نوین مهندسی در عرصه برق، مکانیک و اتوماسیون صنعتی است به طوری که خط تولید مذکور توسط پی ال سی به طور کاملا اتوماتیک کار می‌کند.

وی اظهار داشت: خط تولید مذکور می‌تواند به عنوان منبع درآمد قابل تامل و سرمایه گذاری باشد به طوری که این شرکت با بکارگیری این خط تولید،  کارگاه تولیدی خود را در کوی صنعتی توحید کلانشهر تبریز آغاز کرده است.

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با هفت هزار دانشجو در مقاطع مختلف و ۲۷۰ عضو هیات علمی از دانشگاه های تاثیرگذار در عرصه های آموزشی و پژوهشی است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی آذربایجان شرقی تبریز اشتغال زایی دانشگاه اخبار کنکور دانشگاه شهید مدنی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ

کاهش قیمت زغال‌سنگ به دلیل عرضه بیش‌از چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده جهان، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های تولید برق هند قابل دسترس‌تر کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تولید برق توسط نیروگاه‌های هندی که با زغال‌سنگ وارداتی کار می‌کنند در سه هفته اول آوریل نسبت به سال قبل دو برابر شده، زیرا قیمت جهانی این سوخت آلاینده حدود ۳۰ درصد کاهش داشته است. این کاهش در درجه اول به دلیل عرضه بیش از حد زغال‌سنگ در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده جهان است که با پایین آوردن قیمت جهانی زغال‌سنگ، این منبع انرژی تجدیدناپذیر را برای نیروگاه‌های هند قابل دسترس‌تر کرده است.

شرایط پیش‌آمده در بهترین زمان برای هند رخ داد، زیرا این کشور قرار است به‌دلیل گرمای بالای هوا در سال جاری شاهد بالاترین تقاضای برق خود باشد و از رکوردهای سال گذشته پیشی بگیرد. برآوردهای اداره مرکزی برق نشان می‌دهد که اوج تقاضای برق هند ممکن است تا سپتامبر به ۲۶۰ گیگاوات برسد که کاهش قیمت زغال‌سنگ این امر را امکان‌پذیر خواهد کرد.

افزایش تولید برق در هند

حدود ۵۵ درصد از تولید کل برق هند برعهده نیروگاه‌های زغال‌سنگ است که هشت درصد از آن را نیروگاه‌های مبتنی بر زغال‌سنگ وارداتی برعهده دارند. این نیروگاه‌ها در صورت بالا بودن قیمت‌ها، فعالیت خود را کاهش می‌دهند، اما کاهش اخیر قیمت زغال‌سنگ به آن‌ها امکان داده است تا با حداکثر ظرفیت کار کنند.

نیروگاه‌های تولید برق که با زغال سنگ داخلی کار می‌کنند نیز با توجه به تولید کافی زغال‌سنگ در کشور با ظرفیت کامل در حال فعالیت هستند. دولت این نیروگاه‌ها را موظف کرده بود تا برای اطمینان از تأمین برق کافی در تابستان سال جاری، ۶ درصد زغال‌سنگ وارداتی را با محصولات داخلی خود ترکیب کنند، اما در دسترس بودن سوخت کافی، این ضرورت را برطرف کرد.

در فاصله دسامبر سال گذشته تا فوریه سال جاری نیز واردات زغال‌سنگ حرارتی به هند از ۳۶.۶ میلیون تن در مدت مشابه سال قبل به ۵۰.۶ میلیون تن افزایش پیدا کرد. بنابراین تولید برق توسط نیروگاه‌های زغال سنگ وارداتی از یکم تا بیست‌وسوم آوریل حدود ۹۰ درصد افزایش داشته و به ۶.۵۱ میلیارد واحد رسیده است. در همین مدت تولید برق توسط شرکت‌ها با استفاده از زغال‌سنگ داخلی نیز با ۵.۰۳ درصد افزایش به ۷۸.۵۱ میلیارد واحد رسیده است.

ذخایر زغال‌سنگ در نیروگاه‌های هند ۴۶.۸۸ میلیون تن است که برای حدود ۱۹ روز فعالیت کافی و بالاتر از ۳۳.۷ میلیون تن ذخایر موجود برای نیروگاه‌ها در مدت مشابه سال قبل است.

از سوی دیگر هند با هیچ‌گونه کاهش عمده ذخایر زغال‌سنگ مواجه نخواهد بود و این ذخایر برای تقاضای فزاینده سال جاری به‌دلیل افزایش دما نیز کافی است. کل ذخایر زغال‌سنگ در هند در حال حاضر ۱۵۴.۳۷ میلیون تن است که ۲۹.۴ درصد بیشتر از ۱۱۹ میلیون تن موجود در دوره مشابه سال گذشته است.

کد خبر 749414

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود