Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای احمدیان با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای بیماران نیازمند به پرتودرمانی در بیمارستان شهید مدنی تبریز گفت: این مشکل از ناحیه خرابی دستگاه رادیوتراپی به وجود آمده که تلاش می‌کنیم حداکثر تا ۲ ماه آینده این مشکل برطرف شود.

وی ضمن تایید خرابی دستگاه اون کور ویژه رادیوتراپی در بیمارستان شهید مدنی دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان ولیعصر تبریز که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود افزود: متاسفانه این دستگاه‌ها به دلیل عمر بالا دچار فرسودگی شده و در زمان‌های مختلف با خرابی مواجه می‌شوند که تلاش برای اصلاح آن‌ها از مدت‌ها قبل شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: در حال حاضر سه دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی فعال است که از این بین دستگاه زیمنس انکور قدیمی‌تر است و برخی مواقع دچار مشکل می‌شود و با سرویس کارشناسان دوباره به چرخه فعالیت باز خواهد گشت.

آقای احمدیان با اشاره به میزان بالای مراجعه به مراکز درمانی دولتی به منظور دریافت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی یادآور شد: با توجه به اینکه تعرفه‌های ارائه خدمات رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی تبریز در حد رایگان است، مراجعات زیادی از آذربایجان شرقی و سایر استان‌های همجوار به این بیمارستان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: از طرف دیگر به علت توقف کار تنها دستگاه رادیوتراپی مرکز خصوصی در تبریز و افزایش مراجعات به مرکز رادیوتراپی شهید مدنی، نوبت انتظار برای رادیوتراپی گاهی طولانی‌تر می‌شود و در زمانی که دستگاه اون کور نیز دچار نقص می‌شود متاسفانه برخی از مردم مجبور به مراجعه به مراکز رادیوتراپی در ارومیه و زنجان می‌شوند.

آقای احمدیان از جایگزینی دستگاه رادیوتراپی جدید با عنوان امید در بیمارستان مدنی تبریز حبر داد و گفت: دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) امید با توان ارائه خدمات به حدود ۱۰۰ بیمار در روز توسط دانشگاه علوم پزشکی خریداری شده است و تلاش می‌کنیم ظرف ۲ ماه آینده با نصب این دستگاه و تایید سازمان انرژی اتمی و دزیمتری دستگاه (روشی برای محاسبه دز جذب شده پرتوها) شاهد بهره برداری از آن و ارائه خدمت مناسبتر به بیماران عزیز باشیم.

وی هزینه‌های خرید دستگاه رادیوتراپی فوق را بسیار بالا اعلام و اضافه کرد: تنها برای نصب و راه اندازی این دستگاه و آماده سازی مکان مربوطه تاکنون افزون بر یک میلیارد تومان هزینه شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به طرف قرارداد دستگاه فوق اعلام کرده است آمادگی دارد هزینه‌های مربوطه را به صورت نقد پرداخت کند تا زمان راه اندازی آن کوتاه‌تر از ۲ ماه اعلام شده باشد.

وی درباره نحوه استفاده از دستگاه رادیوتراپی (پرتودرمانی) در بیمارستان شهید مدنی تبریز نیز گفت: در حال حاضر استفاده ازدستگاه‌ها بر اساس تشخیص پزشک و تجویز آن‌ها انجام می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن دعوت از خیرین سلامت برای سرمایه گذاری در بخش‌های رادیوتراپی (پرتودرمانی) تبریز افزود: در شهر‌های مختلف شاهد سرمایه گذاری قابل توجه خیرین سلامت به منظور ایجاد مراکز خیریه رادیوتراپی هستیم که همین روند را می‌شود در آذربایجان شرقی نیز شاهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دستگاه پرتودرمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیمارستان شهید مدنی دستگاه رادیوتراپی مدنی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۳۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید

دکتر شیرجنگ گفت: رادیولوژی پرتابل - سرکانتر - ساک شن و تخت‌های اتاق عمل از جمله دستگاه‌هایی هستند برای بیمارستان خریداری شده است.

وی افزود:خرید دستگاه اتوآنالایزر برای آزمایشگاه نیز خریداری شده که تا یکماه آینده نصب خواهد شد و با نصب آن مشکلات آزمایشگاه رفع می شود ولی برای راه اندازی آن و نصب دستگاه‌های جانبی ۱.۵ میلیارد تومان هزینه نیاز است که از خیرین درخواست می کنیم برای بروز کردن آن ما را یاری کنند.

وی گفت: مجوز اصلی برای احداث بخش اتاق‌های عمل در فضای ۳ هزار متر مربع بیمارستان با هزینه‌ای بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان گرفته شده است که با احداث آن دیگر نیاز به ارجا ع بیماران به سایر شهر‌ها نخواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم تبریز ۸ نفر را مصدوم کرد
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است